Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komen



maandag 30 juni 2014

Fijne verjaardag

Dag iedereen,


Vandaag nog een mannenkaart, gemaakt voor het mannenevent al een tijd terug bij Cart'n scrap art. Nog eens de oudere scheurtechniek gebruikt. Het kaartje hoort nog net bij de CAS kaarten, en toont aan hoe je snel en met betrekkelijk weinig materiaal toch een leuke kaart kunt maken!



zondag 29 juni 2014

Scrapweekend 2012 vervolg

Dag iedereen,


Bij het klasseren van foto's kwam ik nog een paar vergeten foto's tegen van ons scrapweekend in 2012. De meeste foto's werden vorig jaar al weggescrapt. Ik had toen papier van Authentique gebruikt : de "Celebrate" collectie. Ik had nog een paar vellen, dus daarmee lekker aan de slag gegaan zodat de layouts mooi samen passen. 
De rode fijne letters zijn een doodlebug alfabet van 2006. Ook gevonden tussen de nieuwe spullen, dat is bij deze ook gebruikt :-) Verder nog wat BG stickers en zeeman alfabetten. Ook washi gebruikt en wat kleine accessoires. stickers van een stickervel bijhorend bij deze papierlijn.
Daarmee is weer een pakje foto's weggewerkt :-)


zaterdag 28 juni 2014

Fijne verjaardag

Dag iedereen,


Vandaag een CAS kaartje met washi, nog gemaakt voor het mannen event bij Cart'n scrap art.



vrijdag 27 juni 2014

Hieperdepiep

We hebben ze allemaal, restjes! Wat moeten we er mee? De doos met restjes wordt steeds groter, maar toch komen we er niet toe er mee te gaan creëren en er mee aan de slag te gaan. Dus een tijdje terug heb ik er toch eens werk van gemaakt en een restjeskaart gemaakt. Papier van Creanijn, stempel van joy! Stukje touw en een witte basiskaart, meer hebben we niet nodig. 


donderdag 26 juni 2014

Jannes



Op de opendeurdag bij Cart'n scrap art ging ik aan de slag met de uiltjes mal van Joy! Een hele leuke op te gebruiken voor kaarten voor kids.
Onlangs had ik snel een geboortekaart nodig, dus nog gauw met de mal een leuke uil in frisse kleurtjes gestanst, wiebeloogjes erop en met de scrabble letters van Joy! de naam erop.



ook leuk om eenvoudige tags of boekenleggers te maken :




woensdag 25 juni 2014

Geboortekaart op bestelling

Dag iedereen,


Vandaag een kaart die ik al enkele maanden terug maakte op bestelling. De vraag was een geboortekaart met groentinten en geschikt voor beide geslachten. Deze is het geworden. Papier van authentique, hoekje van joy!, tekst Marianne Design, bloemen WOC



dinsdag 24 juni 2014

Felix

Goedemorgen,

Vandaag nog eens een layout. Met kattenpapier in oranje bruin tinten. Omdat mijn katten allemaal blauwe ogen hebben, heb ik de foto nog eens op oranje gemat, zodat het allemaal beter past in het geheel. 



maandag 23 juni 2014

washi tape kaartje

Dag iedereen,


Steeds meer maak ik gebruik van washi tape :-) Deze is gemaakt naar een idee van Miranda. Gemaakt als mannenkaart.
Heel eenvoudig te maken. De vierkantjes zijn geponst met een inchie pons, tekststempel is van joy!



zondag 22 juni 2014

Take time to smell the blossom

Dag iedereen,


Vandaag geen kaart maar een MDF deurhanger. Helemaal met Joy! spulletjes. Ook de MDF hanger is van Joy! Ik het de parfumflesjes gestanst uit glitterpapier, verder een tekst van de recente blossom stempelsheet, billes Circle, de vlaggenlijn, bloemetjes, stemelset sending messages op de achtergrond gestempeld, billes flourishes achter de bloemetjes, kleefpareltjes,....




zaterdag 21 juni 2014

Smile!

Goedemorgen,

Nog een creatie die heel geschikt is voor een man. Gebruik maken van kraft en ribbelkarton, wat touw, tandwieltjes, knopen en GEEN bloemen :-)



donderdag 19 juni 2014

Have a nice day!

Dag iedereen,


Mei is de communie maand bij uitstek, en ik toonde eerder al enkele kaartjes voor communicanten. Ook deze keer een communie kaart die vorige maand aan een commuinicant gegeven werd. Deze keer voor een eerste communicant, Ruben. Dit soort kaartjes kan je vrij snel en last minute ineen flansen :-) Papiertje van studio light paperpad, beetje bijhorende washi tapes, wat alfa stickers, touwtje en klaar. Nog een tekstcirkel gestempeld van joy! om het geheel af te werken. Het touw heb ik vastgezet met nietjes.



maandag 16 juni 2014

Tafeltje dek je....

Dag iedereen,


Nog een uitwerking met het metallic cardboard van joy!
Deze keer gekozen voor een setje om de tafel mooi te decoreren. Een leuke tag als menu kaart, een naamkaartje en een servietring. Dit alles is heel eenvoudig en snel te maken, maar geeft je tafel net dat tikje meer.....Ik ben ervan overtuigd dat je gasten dit zeker leuk zal vinden!










vrijdag 13 juni 2014

Flitsend roze communicant

Dag iedereen,


Nog een communie kaartje van vorige maand. Deze keer voor een plechtige communicant, een meisje :-) Dus hier gekozen voor flashy roze metallic cardboard. Een eenvoudige tekststempel van joy! erbij en letters gestempeld met nieuwe typewriter keys.
Alle materialen van joy!





donderdag 12 juni 2014

Nooit meer werken, pensioen!

Hallo,


Vandaag een zomerse kaart. Ik heb de nieuwe parasol stans van Joy! gebruikt. Ook het papier is van Joy!, net alshet vliegtuigstansje en het hoekje. Op de achtergrond heb ik stempels van Joy! gebruikt. Ook het touw is van joy!, net als de bloemen. Kortom, een volledige joy! crafts kaart :-)



woensdag 11 juni 2014

Ballonnen

Dag iedereen,


Ondertussen loopt ook de deadline voor de twee pagina's van de ballonnen van Dimensions.....Deze week toch weer aardig wat kruisjes gezet met een aardig resultaat....

vorige status :


nu :


Benieuwd of de twee pagina's effectief af zullen zijn tegen eind juni.....

dinsdag 10 juni 2014

Jordy, Hieperdepiep!

Dag iedereen,

Vandaag een letterlijk 'schitterende' kaart. Deze is gemaakt in opdracht voor een communicant. Ik heb gewerkt met het metalic geribbelde cardstock in blauw- en zilvertinten. Verder het nieuwe vlaggenstansje van Noor! gebruikt en de nieuwe type-write stempel letters gebruikt om de communicant zijn naam erop te plaatsen, waardoor het persoonlijker wordt. Alle materialen, Joy!.







maandag 9 juni 2014

Ik vind je lief

Goedemorgen, 

Vandaag nog een mannenkaart. Gemaakt voor het mannenevent van Cart'n scrap art.



zondag 8 juni 2014

next....

Dag iedereen,


Het gaat goed met de voornemens! Deze week aardig wat kruisjes gezet en ook weer een boek uitgelezen.

Zoals we gewend zijn van Sophie Kinsella, een vlot lezend boek met niet echt zware inhoud, maar wel een leuke tussendoor. Dat was alweer nummertje 13 voor 2014. Op naar meer :-)

De volgende is een Jill Mansell, ook altijd leuk om te lezen :-)



zaterdag 7 juni 2014

scrapmarathon bij Daphné, deel 4

Het was een erg productieve crop toen, begin mei bij Daphné, hier het vierde en laatste deel van de lo's :-) Allemaal BoBunny papier :




en nog een fotoreeks van toen Aiko net bij ons was, ook alweer foto's van 2010 :






vrijdag 6 juni 2014

Fijne verjaardag! mannenkaart

Goedemorgen,

Ondertussen is het mannenevent in Cart'n scrap art al een tijdje achter de rug, dus ik kan mijn gemaakte voorbeelden hier nog eens tonen voor de mensen die ze nog niet zagen. Vandaag toon ik u een easel-kaart met een auto. Heel leuke vorm en eens iets anders :-) Vooraan, het silhouette is een stans van Marianne Design, de radartjes zijn een mal van X-cut. Knoopjes uit boekenvoordeel, en de tekststempel is van joy! Het papier is van Teresa Collins.










woensdag 4 juni 2014

scrapmarathon bij Daphné, deel 3

Nog meer lo's met BoBunny papier.... allemaal productie van tijdens de crop bij Daphné begin mei....

Foto's van een zomerse BBQ van een paar jaar terug :



Losse foto van Hanne in de fietskar :-)

En Hanne ontmoet haar overgrootmoeder :


dinsdag 3 juni 2014

Leuk presentje zomaar onverwachts!

Dag iedereen,

Zaterdagnamiddag ging ik langs bij één van mijn vaste volgers van mijn blog om een beetje uitleg te geven over het gebruik van de cuttlebug en over de juiste keuze van bepaald hobbymateriaal voor het maken van de kaartjes.
Haar echtgenoot bleek een getallenteerde olieverf-schilder te zijn die ook zelf zijn schildersezeltjes maakt om de kadertjes met zijn werkjes op te zetten. En dan....zomaar ineens kwam hij af met een ezeltje voor mij! Dus vanaf nu ben ik in het bezit van een handgemaakt, houten schildersezeltje! Ik ben er heel blij mee. Het kan gebruikt worden om kaarten op te plaatsen of lo's en ook handig om eventueel foto's te nemen. Hij gaat zeker mee naar demo's vanaf nu!

Rita, Roger, dikke dank je wel!




maandag 2 juni 2014

I sea it's your birthday

Dag iedereen,


Vandaag een creatie met de recente producten van joy! in het zee-thema. De nieuwe paperblok gecombineerd met de Lin&Lene stencils. Plaatje is van Gerda's hobbyshop. De tekststempel is ook van de nieuwe "under the sea" tekstsheet. Het frame rond het plaatje is een Noor stencil. Burlap, kleefparels en takjes achter de bloemen ook van joy! Bloemen WOC.
Tekst is uitgestanst met een nestabilitie.



zondag 1 juni 2014

Scrapmarathon bij Daphné, deel 2


Vervolg van de creaties, allemaal met BoBunny papier. Deze fotoreeks is van kerstavond 2011.