Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komenzondag 24 mei 2009

Nog meer gescrapt!

Met het verlengde weekend heb ik toch wel wat achterstand weggewerkt van mijn to do lijst. Zo is ook deze lo ontstaan, voor de challenge op de blog van in2hobby. Een lo maken adhv een opgelegde schets. Ik ben er best tevreden over : papier van Rusty Pickles, een oude lijn (goed van mezelf : niet het nieuwste papier uit mijn voorraad :-) ) Verder gewerkt met een tak met bloempjes van Prima, een vlinder uit de decoratieafdeling van een winkel hier in de buurt, de vlinder en de tak zijn bewerkt met stickels. Verder stukjes kant, stukjes papier van note worthly van MM, bloem van prima, kleefparel van joy!
De tekst is uit een dichtenbundel die ik een tijd geleden kocht. Prachtige teksten over liefde en vriendschap.
Klein detail is dat ik gemist ben van jaartal, het gaat ook allemaal zo snel.... maar ondertussen is dit gecorrigeerd :-)


Verder nog wel een lo gemaakt, maar voor een SSL dus die mag ik nog niet tonen. Ook nog wel ATC's voor de alfa swaps waarmee ik bezig ben, maar die heb ik nog niet gefotografeerd en zo blijft het ook een verrassing voor de deelnemers!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel mooi! Leuk met dat vlinderke! En... schollekes hé. :)

pruts zei

mooie lo !!!!!

Jyotsna zei

ja Veerle, gij zijt goe bezig geweest :-) Heel mooi zenne, prachtige vlinder heb je gebruikt.

op mijn blogje staat nog iets voor jou ;-)

Groetjes
Lien