Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komenzondag 27 augustus 2017

Pieter Aspe - Import


Eindelijk nog eens een boek uitgelezen....Helaas na de geboorte van Niels is het aantal gelezen boeken per jaar zienderogen gedaald....een mens kan niet alles blijven doen en combineren met een baby/peuter in huis. Scrappen, kaarten maken, lezen, borduren..... Ik probeer de weinige tijd die me rest vooral te investeren in het scrappen omdat ik denk dat het later wel leuk zal zijn om de foto's van Niels zijn evolutie mooi gedocumenteerd te zien in de albums. Vandaar dat er bijna geen kaarten meer gemaakt worden, er amper nog geborduurd wordt en er bijna alleen nog gelezen wordt als ik moet reizen voor mijn werk. Dan dood ik de tijd met lezen aan de gates en in de hotels.
Anyhow, boek nummer 4 van dit jaar is uitgelezen, een Pieter Aspe. Again :-) Blijf ik graag lezen. Vlot geschreven, geen probleem als je het boek een tijd aan de kant legt.... Ik blijf ze aanraden aan liefhebbers van het genre.

Geen opmerkingen: