Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komenzondag 22 maart 2009

stempel2daagse

Het was net als in september weer stempeltweedaagse!! Linda organiseerde alles weer in stijl en volgende creaties kwamen uit mijn handen.

Deze kaart is gemaakt met de WS : inkleuren met pastelkrijt/chalks. De linkerhelft is op die manier ingekleurd. Dan 2 keer de hartstempel op een restje papier gestempeld en ge-embost met goud poeder, uitgeknipt en opgekleefd. Zwarte tekst als afsluiter
Dit ATC'tje gemaakt omdat ik die stempel van Ilse erg mooi vond. Tekststempel en krul zijn van Linda
Deze koets is met roze distressinkt gestempeld, op een restje roze papier gekleefd en de kaart afgewerkt. Vrij eenvoudig.
Deze kaart is adhv de workshop van Ilse gemaakt : Vintage. Ook gewerkt met gesso op de achtergrond. Bewerkt met distressinkten en plaatje van Ilse gekregen. Leuke vorm ook, is eens iets anders.

Een geboortekaart met stempels van Linda. Het centrale vierkant is een wit velletje bewerkt met distressinkten. Daarop toon op toon gestempeld. Tekst en rammelaar op een restje gestempeld en uitgesneden.
Geheel op gestructureerd groen papier en op een witte basiskaart
Nog een babykaart. Niet veel uitleg nodig. Stempels van Linda. Beige en blauw papier ook.
Ik heb me super geamuseerd en kijk al uit naar de volgende editie!

2 opmerkingen:

Marianne zei

mooie creaties weer Veerle

Resie06 zei

amai ik sta versteld volgende keer ben ik zeker paraat daar!