Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komenzondag 6 december 2009

en nog meer kerstkaarten

Met een patroontje dat Hanneke maakte, ben ik deze middag aan de slag gegaan, toen mijn strijkwerk achter de rug was (pfff 4 MANDEN!!). Ik had wel even ontspanning verdient!
De vier kaarten zijn heel gelijkaardig, het patroontje telkens net iets anders en met andere kleurtjes geborduurd, maar dat is moeilijk te zien op de foto's met flits. Verder ook nog mijn hoekponsen gebruikt (of toch een deel ;-) ) en de plaatjes komen allemaal van 1 vel, dus ook sterk gelijkend.
Ben heel tevreden over het papier met linnenstructuur uit boekenvoordeel, het geeft net dat ietsje meer aan een kaart. Ook het licht groene papier heeft die linnenstructuur, maar dat zie je natuurlijk niet goed omdat die kaart grotendeels weg zit. Als ik nog eens binnen spring bij boekenvoordeel, kijk ik zeker weer uit naar dit papier!
En oh ja! Vanaf 17 december is er weer boekenfestijn in Gent!!2 opmerkingen:

Monica's borduurhoekje zei

Heel mooi gemaakt!

Groetjes, Monica

Marianne zei

De kaartjes zijn weer prachtig. Ja, boekenfestijn, weet niet of ik ga gaan naar Gent.