Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komendonderdag 6 februari 2014

vliegen heeft voor- en nadelen :-)

Het was weer zover, een tripje voor het werk... Heel veel miserie met de vluchten, zowel heen- als terugvlucht, maar gelukkig had ik lectuur mee, dus boek 4 en 5 zijn er door :-)

nummer 4 was "het spoor terug" van Tess Gerritsen. Een boek over een oude moordzaak die terug actueel wordt. Heel vlot gelezen deze, en ik heb er nog een paar van haar liggen, dus dat komt even goed uit :-)


Nummertje 5 was een chicklit, van Sophie Kinsella, "shopalicious". Hilarisch boek over een vrouw die shop verslaafd is en daardoor in allerlei netelige situaties komt. Heel leuk om te lezen, uiteraard zo'n boek met inhoud nul, verstand op nul en genieten....maar toch wel leuk om er af en toe zo eentje tussen te nemen.Ondertussen boek nummer 6 voor 2014 uitgehaald. Dat wordt er eentje van Pieter Aspe, das alweer even geleden. Maar zijn boeken lees ik graag en gaan meestal heel vlot. Het zijn ook niet zo'n grote kleppers, dus dat valt mee. "Eiland" ligt nu op het nachtkastje. 
Als het tempo zo doorgaat haal ik zonder problemen mijn gemiddelde van 24 per jaar :-)
1 opmerking:

Marjan zei

Zo, jij leest veel zeg !! Er is een tijd geweest dat ik ook heel erg veel las. Had zowat de hele bibliotheek uitgelezen haha (toen hadden we nog geen e-readers). Maar na het krijgen van kinderen is daar niet veel meer van gekomen.
Jammer vond ik het dan ook dat mijn oudste dochter (die al kon lezen toen ze 3 jaar was) niet echt een boekenwurm bleek te zijn. Maar nu ze 16 is heeft ze ineens de smaak te pakken en is aan haar zevende boek bezig sinds 3 januari. Daar zit dan ook wel wat verplichte schoollectuur bij, want die moeten natuurlijk ook gelezen worden.
Haar e-reader gaat nu ook altijd overal mee naar toe haha.

Groetjes, Marjan