Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komenmaandag 22 december 2014

We vliegen er terug in....

Dag iedereen,
 
We vliegen er terug in. De feestdagen staan voor de deur, de winter is begonnen, dus wat meer hobbytijd die eraan zit te komen. Ondertussen gaat alles goed met de zwangerschap dus jullie mogen weer op regelmatige basis posts verwachten met mijn creatieve uitspattingen!
 
Ik toon u vandaag een kaartje om mee te geven aan iemand die op reis gaat! Ik heb gekozen voor een achtergrond die gemaakt is met een atlas achtergrond en daar de leuke travel stencils van Joy! op gebruikt. Zowel het trolley-tje links onder als de wereldbol met de vlieger is van de travel reeks. De wereldbol heb ik eerst bewerkt met groene inkt, zodat alles mooi samen past. Ook een groenig lintje in dezelfde tinten met een klein bedeltje zorgt voor een stoere uitstraling en kan zo met een wereldreiziger.
De tekst is van de oudere clearstamps reeks van Joy!groeten,
Veerle

Geen opmerkingen: