Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komendonderdag 7 februari 2008

gamu 12 punten!

Hier komen de kaartjes die de laatste dagen gemaakt zijn. Mijn voorraadbakje raakt goed gevuld en zaterdag komt nog de kaartenmaakdag bij Marianne, dus dat belooft! Hoewel ik er waarschijnlijk geen kaarten volledig zal afwerken. Ik zal me toeleggen op embossen met de mallen van de anderen en dan thuis verder afwerken.

Hier komen mijn kaarten.

De eerste, (gamu=7), met een joy! mal en plakpareltjes. Embossing en snijwerk.
De tweede is gelijkaardig. Andere mal (gamu=8), zelfde techniek.
De derde is weer een kerstkaart. Nog eens mijn ponsen bovengehaald :-) En zo werk ik weer wat vooruit voor de kerstuitdagingen.
De volgende is een geboortekaart. Embossing in het ene hoekje (gamu=9), geponst in het andere en afgewerkt met een strikje.
Alweer embossing met snijwerk. Toch wel mijn favoriete techniek, en de open passpartout mallen lenen zich er perfect toe! (gamu=10) Afgewerkt met plakpareltjes van joy!
Ook de volgende is embossing met snijwerk. Hier heb ik in twee laagjes gewerkt. (gamu=11) En nog eens bewust voor het rechthoekige formaat gegaan, want de verzendkosten van de vierkante kaarten zijn niet mals! Toch heb ik altijd neiging om vierkante kaarten te maken. Je kan er zo heerlijk veel op kwijt!
De volgende is dus ook rechthoekig, embossing en snijden in twee laagjes. (gamu=12) De kaart is afgewerkt met stickles en blinkt dus hier en daar maar dat is niet te zien op de foto
Dan nog eens een geborduurde kaart. Telkens weer veel werk aan, maar een heel fijn resultaat. Geponst in het hoekje en een 3D plaatje erbij.
Dat waren ze weer. Ondertussen heb ik weer wat scrapmateriaal binnen, dus daar kan ik mee aan de slag en verder is er overmorgen de kaartenmaakdag bij Marianne, en zondag een dagje croppen bij Inge! Het wordt weer een super-creatief weekend!!
Ik heb natuurlijk nog massa's werk dat ligt te wachten : het project voor mijn tante, de paper adventure uitdaging...en zou graag gaan experimenteren met de inkten van Tim Holtz....
tot blogs!

1 opmerking: