Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komenmaandag 4 februari 2008

PA en kaartjes!!!!

Hallo!!

Weer veel te showen vandaag. Gisteren is Evelyn langsgeweest en hebben we de hele namiddag heerlijk geknutseld, dus een hoop kaartjes. De eerste heb ik daarnet gemaakt. Geponst en met een plaatje dat al in 3D opgewerkt was en uit het voorraaddoosje komt, dus al bij al snel klaar. Geen mal gebruikt, dus geen punten voor GAMU.
Dan eerst de foto's van de PA uitdaging. Eindelijk de cover afgewerkt. Die zat al een tijd in mijn hoofd maar is er nu ook uitgekomen. Op de rode cardstock boord staat 'paper adventure '08' geprint. Papier is van Doodlebug Dan de pagina 'freeze the day'. Die is ook afgeraakt :-) heb er een zakje bij gemaakt (vast geborduurd) om het kasticketje van de boodschappen erin te doen. papier is van 7 gypsies (playa) en daisy d's (de pijl). De andere papiertjes komen uit de restjesbak. Dymo labels gebruikt, venus naaigaren, letters van de zeeman, rub on van BG wholy cow, glazepen, en bloemetjes waarvan ik de oorsprong niet zo direct kan zeggen :-)


En dan nog de kaartjes die gisteren "geproduceerd" zijn :
Eentje met de cuttlebug embost
Dan met de hand ge-embost en uitgesneden:


Al de kaartjes zijn gemaakt met mallen van Evelyn, dus geen punten voor de GAMU, maar wel een pakje kaarten voor in de voorraaddoos :-)
En deze heb ik ook deze morgen gemaakt : geponst, en een plaatje dat uit de voorraaddoos komt, dus ook niet zoveel werk aan gehad.
Dat was het weer.
Ben druk bezig met het scrapproject voor ons tante en met het feestje van mijn mams, dus nog werk genoeg!
Tot blogs!

2 opmerkingen:

Babs zei

hey,
ik heb je getagged, de regels vind je op mijn blog.

groetjes Babs

Anoniem zei

Je bent getagged! Groetjes, Scrapalicious

1. Je moet de regels posten voordat je je antwoorden geeft.
2. Je moet een ding over jezelf opnoemen met iedere letter van je middelste naam. (Als je geen middelste naam hebt, gebruik je je meisjesnaam).
3. Nadat je getagged bent, moet je je blog updaten met je middelste naam en je antwoorden.
4. Op het eind van je post, moet je net zoveel personen "taggen" als er letters zitten in je middelste naam. (Laat wel even een berichtje achter op hun blog dat je ze getagged hebt en dat ze de regels op je blog kunnen lezen....)