Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komenzondag 24 april 2011

dagje Nederland

Het was eindelijk weer zover!! Zeist stempelbeurs! Het is de derde keer dat ik erheen gegaan ben, en heb het me opnieuw niet beklaagd!
Na de beurs ben ik nog doorgereden naar Doorn, paper and pictures en daarna naar Heesch!

Eerst de buit :
Doorn : zoals altijd : prachtige spullen....dillema's van prachtig papier dat hier niet verkrijgbaar is....Ook 2 tijdschriften voor Evelyn meegebracht, en papierpakket My minds eye.
Op de voorgrond de papiertjes van Maya Design, waarvan de paarse Fika reeks al gebruikt is voor de huwelijksfoto's van Pieter en Kelly.

de buit van Zeist .... no commend...het is maar eens in het jaar stempelbeurs hé....


en Heesch :


Moet zeggen, het is inderdaad een MEGA winkel (2 verdiepingen!!) waar ze zowat alles hebben, maar toch heel prijzig. Dus denk dat ik volgend jaar niet meer naar daar afzak, maar het op Zeist en Doorn hou :-)Een paar foto's van 'on the road'. Vooral tussen Doorn en Heesch prachtige baantjes gedaan en zelf op een veer gestaan :-)

4 opmerkingen:

Marianne zei

een mooie buit Veerle, veel plezier ermee.

daphné zei

hebben wij ook eens gehad, een veerpont, we reden van Kars naar Heesch en plots stopte de weg in het water, zonder veel aankondiging

Babs zei

Leuke dingen die je daar meegebracht hebt.

Wendy zei

heerlijk toch, zo een dagje jezelf verwennen !
veel plezier ermee !