Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komen



zaterdag 8 maart 2014

We zitten op schema.....

Dag iedereen, 


Het gaat goed met de voornemens en de doelstellingen. Ook het volgende boek kan geschrapt worden van het lijstje. Dit was al nummertje acht: "zwaar verguld" van Chantal van Gastel. dit boek is eigenlijk deel drie van een trilogie. 't is te zeggen, het gaat drie keer over dezelfde hoofdpersonages Isa en Ruben, en als je ze in de juiste volgorde leest evolueren de personages natuurlijk. In het eerste boek leren ze elkaar kennen en het laatste boek gaat over hun huwelijk en de voorbereidingen. Nogtans kan je de drie boeken perfect los van elkaar lezen. Deel 1 "zwaar verliefd" heb ik in de zomer van 2012 gelezen. Het tweede deel "zwaar beproefd" heb ik nog niet gelezen.
Sowieso hoort dit boek thuis in de chicklit categorie. Vlot leesbaar en zoals meestal in dat soort boeken gaat het dus over relaties. Leuk tussendoortje.


Het volgende boek is er weer eentje van Kathy Reichs, gekend als auteur van de verhalen voor de tv reeks"Bones". Deze keer heb ik "tot stof vergaan" van de boekenschap getrokken.



groetjes





Geen opmerkingen: