Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komenzondag 23 september 2007

PAT!!

Gisteren ben ik naar Wageningen getrokken om deel te nemen aan de PAT = Piens album Track. Een workshop van 10u tot 22u waarin we een volledig album gingen scrappen!!

Ik was erg neiuwsgierig naar deze dag en moet zeggen dat het me prima bevallen is! Samen met twee reisgenoten ben ik naar Wageningen getuft. Het was een lange dag. We vertrokken om tien voor zeven en waren om half één 's nachts terug in Drongen, maar het was de moeite!! Ik zou het zo opnieuw doen! Super om met zo'n bende tegelijk aan het scrappen te gaan. Er waren 100 deelnemers en het was er erg gezellig!


Ik had geen foto's mee, dus ik moet mijn album nog afwerken, maar zodra dat gedaan is komen er zeker foto's!


Ik wil wel nog een kaartje tonen dat al een paar dagen gemaakt is maar dat ik nog niet geshowd had

Verder kocht ik van Krisje wat van haar kaartenmateriaal over dat ze niet meer gebruikte... Wat een weelde in de doos zeg!! Vele mallen, restjes knipvellen, hobbyboekjes,... Daar kan ik ook weer mee aan de slag!

Tot blogs!

2 opmerkingen:

pruts zei

ja hoor !! het was superleuk !!
zeker en vast om volgend jaar terug naar toe te gaan.

Caroline van Scrap2be zei

Amai, 100 mensen! Hadden jullie dan wel plaats genoeg of was het in een kasteel ;-)? Ik ben alvast erg benieuwd naar wat je gemaakt hebt! Ook een leuk verslag over de beurs van Mechelen trouwens ;-)
Vele groetjes,
Caroline