Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komendonderdag 6 januari 2011

update kerstsok....

Zien jullie wat voor een geweldige hulp ik krijg bij het borduren? Aiko ziet het graag gebeuren, vooral onder de warmte van de lamp :-)


Weer een deel af van de kerstsok....en gisteren ook het boek uitgelezen waar ik in bezig was. Nu ga ik voor een Aspe denk ik....

8 opmerkingen:

Babs zei

Leuk hoor die sok. En je hebt nog geluk dat ie gewoon onder de lamp gaat liggen. Deze hier legt zich gewoon net waar je moet borduren. Kan je niet anders dan haar te aaien.

Tania zei

Haha, zo'n helper heb ik hier ook. Maar die ligt niet zo braafjes onder de lamp. Nee, die vind het veel fijner om op mijn borduurlap te gaan zitten. Iets minder handig.
Je kerstsok wordt heel erg mooi. Hele leuke kleurtjes worden gebruikt.

Wendy zei

bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog !
je hebt hele mooie borduurwerken gemaakt, ik kom zeker nog een vaker kijken !

http://ingridsknitting.blogspot.be/ zei

:))) je hebt ook al hulp bij het borduren ... je kerstsop wordt heel mooi en het gaat vlot zo te zien !

Unknown zei

Wat leuk zo'n sok, hij word erg mooi.

Marianne zei

dat word al mooi Veerle. Was gisterenavond ook klaar met het boek waar ik mee bezig was, ben al begonnen aan deel twee. Maar eerst even een kaartje maken nu voor de jongste zoon die 18 word.

Desirée zei

De kerstsok gaat erg goed, volgende kerst heb je hem zeker weten af!

Creanijn zei

leuk konijntje zie ik daar!