Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komenvrijdag 3 augustus 2007

goede doel

Hallo!
Vandaag was weer een erg 'vruchtbare' dag. Ik heb vandaag the world of cross stitching ontvangen, en daarbij zat een gratis kit met een flower fairy. Toevallig was er bij regenboogkussens nog een openstaande plaats voor een lapje met een flower fairy dus heb ik me onmiddellijk opgegeven en deze middag om drie uur gestart met het bloemenmeisje. Nu, rond elf uur, heb ik net het laatste stiksteekje gezet. Deze kan dus opgestuurd worden voor het goede doel, en ik heb ook een mailtje gestuurd naar WOCS waar de snelste borduursters nog kans maken op een prijsje ook! Wie weet...Dan ook afgewerkt vandaag : de duo stitch. Dit was een projectje op de groep duizendpoot waarbij we met verschillende mensen hetzelfde werkje zouden gaan maken en op bepaalde deadline dagen onze vorderingen zouden tonen. In het begin zat ik mooi op schema, maar door de trouw ben ik achterop geraakt. De anderen zijn dus allemaal al een poosje klaar, maar hier komt mijn olifantje uiteindelijk ook nog:Deze morgen heb ik ook eerst een kerstkaart afgewerkt die nog op mijn bureau lag. Die moest nog in elkaar gezet worden. Deze is ook gemaakt naar een voorbeeld die ik op mijn harde schijf had staan van één of andere blog of site.Al bij al dus echt wel een vruchtbare dag en eigenlijk ook wel een superweek wat borduren betreft : de tulpen af, het olifantje af, het tussendoortje af en daarbij nog een regenbooglapje gemaakt! De ene week gaat het me toch duidelijk beter af dan de andere week.

Tot blogs

2 opmerkingen:

Vanessa zei

zo snel wauw!!!!!
prachtig hoor!

sollie zei

Hoi Veerle, amaai jij kan snel borduren. Ik ben begonnen met breien (zo'n 4 maanden geleden) en m'n poncho is nog niet af. Nog eventjes doorwerken dus.
groetjes Isolde