Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komenzondag 19 augustus 2007

Hallo!!
Hier ben ik weer met de creatieve uitspattingen van gisteren. Ik ben weer met de kerstkaarten aan de slag gegaan en dit is het geworden :

Er is ook een babykaartje uit mijn handen gekomen :

Dan nog de foto van de kaart die ik donderdag afwerkte voor een wedstrijdje : beren en ponsen. Het materiaal voor deze kaart kreeg ik van Arja, omdat ik een week 'nachtzuster' was op haar groep. Dat wil zeggen dat je in die week één kaartje per dag laat zien aan de anderen.
En donderdag heb ik ook de laatste hand gelegd aan deze lo over Utrecht. Santino en ik zijn vorig jaar in oktober een verlengd weekend naar daar getrokken.
Nu ben ik ook weer bezig met de kaaartjes. Ik heb deze morgen een paar plaatjes geknipt en ben nu patroontjes aan het prikken om aan het borduren te gaan. Volledige kaarten afwerken weet ik niet of het me nog lukt vandaag, maar jullie zien ze wel verschijnen als ze af zijn.
tot blogs !

7 opmerkingen:

Plufke zei

wow, hele leuke Lo van Utrecht. Mooi gemaakt hoor Veerle.

Groetjes
Veerle/Plufke

Anoniem zei

Leuk hoor, de kaarten en je layout is erg mooi geworden

Marsha zei

leuke kaartjes heb je gemaakt en de lo van utrecht is ook erg mooi geworden !

Anoniem zei

Wat een mooie LO over Utrecht, naamgenootje! :-)Kaarten zij niet helemaal mijn ding, maar wel heel mooi gemaakt!

Anoniem zei

heel mooi geworden zeg!

pruts zei

terug heel mooi!!
prachtige kaartjes.
ik moet nog steeds eraan beginnen.:-)

sollie zei

Schitterende kaartjes en je LO over Utrecht vind ik helemaal super.