Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komendonderdag 1 januari 2009

boekje Algarve

Het is ongelooflijk maar ....van alle foto's van de huwelijksreis zijn er nog maar een paar gescrapt....Met de foto's van de excursie in de Algarve wou ik iets speciaals doen, en daarom heb ik gekozen voor een boekje naar een idee van Karin op het Nederlandse forum. Het boekje is eindelijk ver genoeg gevorderd om te showen. De laatste pagina's kunnen nog wel opsmukwerk gebruiken, maar dat komt wel. Hier dus de pagina's van het boekje.....Nog eens dikke mercie aan Karin voor de beschrijving om het boekje ineen te steken! Het bestaat uit twee bundels pagina's en het is vooral goed opletten om de volgorde juist te houden!
Het boekje is eigenlijk niet echt in mijn strakke stijl gemaakt, maar eerder distressy : alle foto's zijn met edge scraper bewerkt, de randen van alle agina's en journaling taags beinkt en ook op de pagina's hier en daar een veeg inkt...


Aan de buitenkant komen wellicht ook nog wel een titel en zo....
De cover : Het eerste deel gaat vooral over de vegetatie....

Hopelijk kom ik ook nog aan de andere foto's van de reis toe...maar heb ook nog scrapweekend, Parijs, Geerts kindertijd die ik verder wil afwerken...werk genoeg.... :-)

7 opmerkingen:

Karin zei

Veerle wat ontzettend leuk dat je de beschrijving toch nog hebt gebruikt om je boekje te maken. Het ziet er hartstikke goed uit hoor en het is inderdaad een wat andere stijl dan ik meestal van je zie, maar des te leuker om de een andere kant van je te mogen bewonderen.

Groetjes,
Karin

Inge zei

heel leuk gedaan Veerle! Mooi boekje heb je ervan gemaakt!

Groetjes Inge

pruts zei

is een heel leuk boekje geworden. helemaal mijn ding :-)
ook hele mooie kleuren.

Resie06 zei

wooow das weer knap gedaan zeg

Alma zei

Ziet er ontzettend leuk uit Veerle! Mooi papier heb je gebruikt!

Anoniem zei

Wat een mooie boekje is het al geworden Veerle! Mooie kleuren!

Groetjes,
Marijke.

Margreet zei

Wat een leuk boekje heb je er van gemaakt.!!