Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komenzondag 4 januari 2009

en alles wat afgewerkt is....

.... maar nog wacht op een mooie kader of andere afwerking

Deze heb ik gemaakt uit een boek met patronen dat ik hier liggen heb.

Deze is een gratis patroon van internet van een Siamees. Die moest ik wel maken hé....
Deze gemaakt met een Round Robin al een paar jaar terug. Lijkt me ook leuk voor een kinderkamer, lekker vrolijke kleurtjes!

Een pakket van Vervaco. Deze borduurde erg vlot! En een mooi resultaat in dat Sepia vind ik....

Dit is een patroontje uit het Nederlandse Borduurblad. Leuk, maar weet nog niet wat ik er mee moet aanvangen....

Ook een Round Robin, alweer erg vrolijke kleurtjes....
Deze gemaakt voor Santino, deze vond hij erg mooi. Een Lanarte. Het is de kleine versie, er bestaat ook een groot pakket van. Deze zal ik eens moeten inkaderen en hem cadeau doen....


Dit is het eerste werkje dat ik een aantal jaren terug (10 jaar of zo) gemaakt heb met de hulp van mijn oma zaliger. Zij gaf met het garen en de stof en zo... Ik haad er totaal geen verstand van en heb allerhande soorten garen door elkaar gebruikt en splitsgaren niet gesplitst en zo.... Trok eigenlijk op niet veel maar door dit werk terug aan het borduren geslaan en nu wel met het juiste garen :-)

Nog een Round Robin van een paar jaar geleden, deze was internationaal. Ik had gekozen voor de patroontjes van margareth Sherry. Zo lief, die katten
Deze twee vind ik ook super, ze bestaan in kleur of in zwart wit versie en ik heb voor de zwart wit gekozen. Er bestaan er nog een paar van die ik ooit eens hoop te maken en dan samen allemaal dezelfde kader in om op te hangen... Waar vind ik al die muren....???

Deze is van zo'n mini kit bij een Engels borduurblad. Denk dat deze verwerkt zal worden tot een cadeautje voor een huwelijk of zo...
Deze hebben we ooit samen gemaakt op een groep. Allemaal hetzelfde werkje en maandelijks een update tonen om elkaar te motiveren er verder mee te gaan.

Dat was het. Voila, nu zijn jullie volledig mee met mijn borduurstatus en is ondertussen mijn kast opgeruimd :-)

5 opmerkingen:

Karin zei

Oh veerle, er zitten werkelijk prachtexemplaren tussen...wat mooi!!! Geeft ook wel weer een gaaf overzicht he? Met als vooordeel dat je kast weer helemaal is opgruimd!

Groetjes karin

Wendy zei

Er zitten inderdaad mooie werkjes bij, nu nog inkaderen. Heb er hier ook nog een heleboel liggen die nog moeten ingekaderd worden.

Monica's borduurhoekje zei

Gelukkig kun je een hele hoop afgewerkte dingen laten zien, bij mij zouden het meer half afgewerkte en nieuwe pakketten zijn!
Goed voornemen voor het nieuwe jaar om alle werken eens te gaan sorteren, je brengt me op een idee.
Er zitten een mooie werken tussen. Leuk om de vordering van de kattenafghan te zien.

Groetjes, Monica

Mich zei

Die 2de round robin met die beestjes die vind ik zo supermooi. Je had die nog al eens laten zien, ik denk op het forum, en toen werd ik er al op slag verliefd op. Ze zijn zooooooooooooooooooooo mooi !!!

Hoe werkt dat principe juist van Round Robin?

Godelieve zei

Je houdt het niet alleen bij stempelen. Mooi borduurwerk! Vooral de sepia vind ik prachtig!